Brievenbusgeschenken Voor Pasen - Paasgeschenken duurzaam en origineel

Gepubliceerd apr. 19, 22
6 min read
Pasen - Geschenken - Paasgeschenken duurzaam en origineel

Originele Relatiegeschenken Voor Pasen

Paasgeschenk Brievenbus - Paasgeschenken met eigen logoOrigineel Paasgeschenk? - Laat Je Inspireren Op De Site - Paasgeschenken duurzaam en origineel

We hebben verschillende paaspakketten met onder andere chocoladepaaseitjes, bijzondere Tony Chocolonely repen, bloemenzaden en meer. Een paaspakket per post heeft vele voordelen: zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen en hebben de pakketten een lager bezorgtarief (3,95 euro). Bijna alle bedrijven sturen elk jaar een kerstpakket.

Elk paaspakket voor personeel is anders, maar ze hebben één ding gemeen: al jouw collega’s zullen zeker enthousiast zijn wanneer ze een Charles paaspakket thuis ontvangen! En niet alleen voor collega’s is een paascadeau een goede keuze: ook relaties en klanten zullen zeer enthousiast reageren op een origineel cadeaupakket speciaal voor Pasen - paas geschenken.

Is de paaspakket bestelling voor 17:00 geplaatst? Dan kunnen we in de meeste gevallen de volgende dag al bezorgen. Bij Charles. nl zijn we gespecialiseerd in het versturen van paaspakketten voor bedrijven. Zo kan je direct een persoonlijk kaartje (of brief) met bedrijfslogo toevoegen en kan je eenvoudig meerdere bezorgadressen toevoegen.

Paasgeschenken Van Chocolade Online Bestellen!

Ook maatwerk is mogelijk, we kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden..

: * Gratis bezorging van de pakketten op één adres vanaf 750 euro ex BTW. Bij een lagere bestelwaarde bedragen de verzendkosten 18,95 euro ex BTW.

De leukste online cadeauwinkel van Nederland! Voor 14. 00 besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50,- Altijd een feestje om uit te pakken!

Paasgeschenken

Bij Zaa, Kado kunt u terecht voor unieke en gepersonaliseerde relatiegeschenken. Hieronder vindt u inspirerende cadeaus, speciaal voor de Pasen. Dit is een limited edition Johnny Doodle paasreep en is verpakt in een chique blik. Uiteraard is bedrukking met een eigen ontwerp mogelijk (paasgeschenken). Deze paasrepen zijn er in 3 verrassend heerlijke smaakcombinaties.

Een vogelhuisje gevuld met een nestje chocolade paaseitjes. Zijn de paaseitjes op? Dan kan het huisje buiten opgehangen worden. Het is namelijk gemaakt van kunststofmateriaal, waardoor het huisje bestand is tegen regen. Een vogelhuisje gevuld met een nestje en een mix aan bloembollen. Dit is geschikt om als kweekhuisje te gebruiken of om buiten op te hangen als vogelhuisje.

250 gram bloembollen. Dit is niet alleen origineel, maar het heeft ook een groot voordeel. Het cadeau geeft je klantrelaties een lang blijvende herinnering aan uw bedrijf. Zolang de bloemen groeien in de tuin van uw klantrelaties, blijft uw bedrijf in beeld. Schenk een bijzonder boeket met bloemen aan klanten en relaties.

Paaspakketten & Paasgeschenken

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Beschrijving, Maak je medewerkers vrolijk en laat zien dat je het waardeert dat ze thuiswerken! Ongezellig zo om in je eentje te zitten zonder collega’s en op een plek waar het vaak niet rustig is - Paasgeschenk brievenbus. Met deze brievenbuszakken gevuld met heerlijke paaseitjes laat je weten dat je aan ze denkt.

Prijzen excl. btw, Levertijd op aanvraag. We gaan uit van minimaal 7 werkdagen zonder verzenden. Wij hebben eventueel ook andere vullingen! De prijzen zijn excl. verzendkosten.

Paasgeschenken Versturen Als Brievenbuspakketje - Paasgeschenken met eigen logo

Een blijk van waardering in de vorm van een onverwachts cadeau, het voelt goed! Medewerkers worden er blij van en dat is waarvoor wij het doen. Hieronder vind je enkele voorbeelden van toffe paasgeschenken die je jouw personeel kunt geven. Wil je jouw medewerkers verrassen met een cadeau wat door de brievenbus past? Ook daar kunnen wij bij helpen.

Waarom een brievenbus cadeau tijdens Pasen ideaal is Pasen behoort tot de officiële feestdagen van ons land. Deze dagen gaan gepaard met een aantal tradities, waaronder het verstoppen en zoeken van (chocolade) eitjes. Paasgeschenk brievenbus - Paasgeschenken duurzaam en origineel. Via onze webshop ontdek je passende relatiegeschenken voor deze periode. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld paaseitjes die prima door de brievenbus passen.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een paasgeschenk door de brievenbus met logo en naam van je onderneming. Dit soort relatiegeschenken waarderen mensen altijd. Bovendien kun je een dergelijke paas pakket gebruiken voor een aankondiging, bijvoorbeeld een nieuwe website. Daarnaast zijn brievenbus paasgeschenken goede promotieartikelen. Velen van ons vieren de paasdagen vaak samen met onze familie en/of vrienden.

Gepersonaliseeerde Paasgeschenken Voor Personeel - Paasgeschenken met eigen logo

Hoe bekender mensen zijn met jouw bedrijf, hoe eerder ze gebruik zullen maken van jouw diensten. Welk brievenbus paasgeschenk kies jij? Binnen ons assortiment tref je verschillende paasgeschenken aan die allen door de brievenbus passen. Dankzij onze snelle levering weet je zeker dat klanten en zakelijke relaties hun paasgeschenken op tijd ontvangen.

Ook een snoeppot vol lekkernijen behoort tot de mogelijkheden. Het mooie aan deze optie is dat als de pot eenmaal leeg gesnoept is, mensen nog altijd beschikken over een handige pot waarin bijvoorbeeld andere snoepjes of ingrediënten in kunnen worden bewaard - . Waar je ook voor kiest, je kunt het brievenbus paasgeschenk altijd laten voorzien van jouw opdruk naar keuze.

Paasgeschenk door de brievenbus met logo en tekst? Wij maken het mogelijk Verras jouw klanten en zakelijke relaties met een leuk paasgeschenk door de brievenbus. Paasgeschenk brievenbus - Paasgeschenken duurzaam en origineel. Dit soort verrassingen worden altijd gewaardeerd, versterken de loyaliteit die een klant voelt richting jouw merk, leiden tot positievere mond-tot-mond reclame en vergroten de naamsbekendheid van je onderneming in de regio.

Paasmailings - Leuke Paasgeschenken Per Post

Paascadeau - Originele Paasgeschenken - Paasgeschenken duurzaam en origineelPaaseitjes - Paasgeschenken - Luxe Paaspakketten - Paasgeschenken met eigen logo

Voor meer info kun je contact met ons opnemen of online een offerte aanvragen.

Paasgeschenken voor je personeel is een geschenk moment wat steeds vaker gebruikt wordt door werkgevers. Het paasweekend is namelijk vaak een lang vrij weekend voor veel personeelsleden en daarom vinden ze het een goed moment om hun personeel te verrassen met een paasgeschenk. Maar wat is nu een origineel paasgeschenk? Een origineel paasgeschenk is een geschenk wat bruikbaar is en passend bij de tijd van het jaar (Paasgeschenk brievenbus - Paasgeschenken met eigen logo).

Vul het huisje met lekkere paaseitjes, advocaat toffees of een potje adcovaat. Wij pakken het mooi voor je in en je kan je personeel gaan verrassen met een origineel paasgeschenk! .

Paaseitjes - Paasgeschenken - Luxe Paaspakketten - Paasgeschenken met eigen logo

  • paasgeschenk personeel brievenbus
  • relatiegeschenken voor pasen
  • paasattenties
  • paasgeschenken chocolade

Een leuk product in de mailing wordt gewaardeerd en zorgt ervoor dat de ontvanger even de tijd aan jouw boodschap zal besteden. Een volgende keer dat de ontvanger jowu product of dienst nodig heeft zul je zeker herinnerd worden.

Originele Brievenbus Paasgeschenken - Paasgeschenken duurzaam en origineelBrievenbusgeschenken Voor Pasen

Yes! Al onze chocoladegeschenken passen door de brievenbus en verzenden we als brievenbuspakketje met Post, NL. Met behulp van onze verzendservice kun je gemakkelijk je chocoladegeschenk versturen naar verschillende ontvangers. Helemaal brievenbusproof! Superhandig, want de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Gebruikmaken van onze verzendservice is mogelijk bij bestellingen vanaf 10 stuks.

Denkt inside the box Valt er wat te vieren? Dan helpt Kadoburo je flink uitpakken: of je nu een tiental of een paar duizend kerstpakketten wilt, een berg pennen met je logo erop of een relatiegeschenk waar je als ontvanger wél iets aan hebt. We halen onze inspiratie overal vandaan en stoppen al onze creativiteit in elke opdracht die we samenstellen.

Pasen - Paasgeschenken - Relatiegeschenken

Een paasgeschenk in de brievenbus is een leuke verrassing Wil jij je familie, vrienden of medewerkers met Pasen verrassen met een leuk paasgeschenk? Bij bestel je een lekker borrelpakket met hapjes en drankjes, om de Pasen door te komen. Voor veel van onze borrelpakketten, geldt dat het boxen zijn die in ontvangst genomen moeten worden.


Wij helpen u graag om een geheel nieuw Paasgeschenk te vinden. Of er zelf 1 samen te stellen. Wilt u liever een paaspakket? Dat is ook mogelijk, wij kunnen samen met u een pakket samenstellen die eventueel ook bij uw medewerkers thuisbezorgd kan worden.

Een leuke attentie, een gepersonaliseerd paasgeschenk, luxe paaspakket, paasmandje, paaseitjes. Leuk om te versturen door de brievenbus.

Duurzaam Paasgeschenk? Met een duurzaam Paasgeschenk laat u uw medewerkers en klanten zien dat u als bedrijf duurzaam bezig bent. Wij hebben verschillende duurzame geschenken die te combineren zijn met lekkere chocolade paaseieren.

Brievenbuspakket als Paasgeschenk: laat je geschenken thuisbezorgen. Het ideale geschenk om bij je personeel of relaties thuis te laten bezorgen

Een paasgeschenk door de brievenbus: Wij maken het mogelijk. Het is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit om klanten en zakelijke relaties geschenken te sturen.

Verras personeel of relaties met een paasmailing. Geschikt voor de brievenbus.

Het paasgeschenk brievenbus is geschikt voor ieder budget.

Brievenbus cadeautjes. Hoe leuk is het om een brievenbus cadeautje of geschenk per post op je huisadres te ontvangen.

Paasgeschenk Brievenbus - Paasgeschenken met eigen logoKoop Uw Brievenbus Paasgeschenk - Paasgeschenken duurzaam en origineel

Navigation

Home